Василь Попович: «Призначення головою ОДА Василя Чуднова – це продовження політики внутрішньої кадрової окупації Галичини»

Остання кадрова ротація Президента красномовно засвідчила, що навіть «український Черчилль» врешті усвідомив – зробити Прикарпаття «писанковим» в чинних реаліях може хіба диво. Втім, і на нього очікувати не доводиться!

Про це на сесії Івано-Франківської обласної ради 15 листопада заявив голова фракції ВО «Свобода» Василь Попович.

У заяві фракції Василь Попович зокрема зауважив: «Дріб’язкова зміна облич за відсутності системної зміни принципів управління, партійний функціоналізм й збереження совкових рудиментів дають змогу чітко зрозуміти єдине – невпинний процес покращення вже покращеного життя українців триває! В його основі – азійський клановий підхід, що широко пропагується на противагу декларативній проєвропейській ціннісно-світоглядній риториці».

«Фракція ВО «Свобода» в Івано-Франківській обласній раді розцінює призначення головою облдержадміністрації регіонала Василя Чуднова продовженням політики внутрішньої кадрової окупації Галичини.

Власне, на останніх парламентських виборах новопризначеному голові ОДА належну оцінку дала і сама громада, коли той, балотуючись, став «тушкою», щойно увійшовши у виборчу кампанію!

Та й чи здатен галичанин, зодягаючи вишиванку, з такою ж легкістю голосувати за криваві совєтсько-большевицькі червоні прапори, а вжеза день-два – очолювати «антифашистські мітинги» у Чорному лісі?!

Громада Прикарпаття добре пам’ятає й ваше голосування за Харківські угоди, як і досі кожен із нас не може усвідомити, яким чином ваша картка проголосувала за знущальний для української мови та всіх українців закон «Про засади державної мовної політики»!

Різко засуджуючи такі ганебні та відверто аморальні дії, фракція ВО «Свобода» вважає негідним перебування Василя Чуднова на посаді голови ОДА, застерігає його водночас від будь-яких спроб їх повторення у майбутньому, закликає суворо дотримуватися конституційних приписів та національного законодавства й бути слугою всієї громади, а не прихвоснем одного лише  Президента, що готовий наосліп виконувати будь-які забаганки задля продовження власного перебування на посаді», – йдеться у заяві.

Леся, 15.11.2013 11:37



Вибір редакції

Найпопулярніші новини