Аби ґаздувати на Прикарпатті не обов’язково бути Василем – Василь Байка

Уже протягом року головою обласної ради є Василь Скрипничук. Проте, об’єктивно оцінити його роботу на цій посаді є доволі проблематично. Адже, левову частку часу він провів на лікарняних в перемішку з відпустками, долаючи наслідки надто тісної дружби з алкоголем. Здавалося, що на його прикладі депутати від ВО «Свобода» хотіли показати, що ще не втратили віру в людей та другий шанс.

Але, проаналізувавши роботу керівництва обласної ради, ми бачимо, що фактичним головою обласного парламенту є Олександр Левицький, який в силу тісної дружби з алкоголем свободівського представника Василя Скрипничука і тягне усю роботу. Його ми бачимо як на усіх урочистих заходах, на сесіях обласної ради, де вирішуються важливі кадрові питання для області, так і на його виборчому окрузі. Василю Скрипничуку справді пощастило з першим заступником – не п’є і ще й працює.

Як поговорюють самі свободівці з головою обласної ради була проведена вже не одна профілактична бесіда про шкоду алкоголю для вже не молодого організму і рейтингу обласної організації ВО «Свобода», однак все безрезультатно.

І саме тому та у зв’язку з цим фактом і нещодавнім звільненням Михайла Васильовича Вишиванюка та призначенням на посаду голови ОДА Василя Михайловича Чуднова, 15 листопада 2013 року на сесії обласної ради всі шанси очолити обласну раду має Михайло Вишиванюк, кандидатура якого вже погоджена майже з усіма в кулуарах. На посаді першого заступника голови обласної ради залишиться виходець з Отинії Олександр Левицький.

Василь Байка

Леся, 14.11.2013 09:30



Вибір редакції

Найпопулярніші новини