Коли стартувало "зливання" губернатора Прикарпаття?

Коли стартувало "зливання" губернатора Прикарпаття? 
І, хто насправді стоїть за цим?

Давайте просто повернімося у шестимісячну давнину і подивимося на ту подію іншим поглядом. 
- Чому ніхто тоді не надав уваги причинам цієї провокації проти посла? 
- Чому, те що побачив і прорахував Романюк більше ніхто не побачив і не надав цьому значення.

А тепер дружньо екстраполюємося у 17 квітня 2013 року:

«Спланована провокація по зриву організованої посольством США, в рамках офіційного візиту Посла США на Прикарпаття Джона Теффта акції «ТехноКемп 2.0», в Національному університеті нафти і газу, де ніби то виявився замінованим корпус університету, за інформацією анонімного «мінувальника», здійснена за участі молодіжного крила Партії регіонів (молодіжки ПР), за прямою вказівкою їх обласного керівництва», - йдеться в повідомленні.

На думку Романюка, є дві причини такої провокації. 
"По-перше, насолити високопосадовцям США та безпосередньо Послу Джону Теффту.

І по-друге, здескредитувати в очах Посла Джона Тефта і Банкової - місцеву владу, на чолі з головою ОДА М.Вишиванюком, яка «нездатна забезпечити і відверто провалила важливий міжнародний захід під проводом посольства США». 

«Підтвердженням цих очевидних, на мій погляд, підозр буде нездатність правоохоронців знайти справжнього винного «мінувальника» універу», - написав депутат. (Цитати з іншого сайту).

А тепер реакція "наступника":

«Напевно Романюк спілкується з анонімом і в нього більше інформації, ніж в міліції, СБУ і прокуратури і ми будемо наполягати , щоб правоохоронці все-таки довели цю справу до кінця, - зіронізував Чуднов. - Хоча мене дивує, чому правоохоронна система області не спрацювала більш оперативно і тільки після наших звернень було розпочате досудове слідство відносно цієї інформації. Юрка ждуть судові позови , обласна молодіжна ПР подасть в понеділок до суду і я переконаний, що Юра Романюк буде публічно вибачатися за ту брехню, яку він розповсюдив». Крім того регіонал зазначив, що його однопартійці будуть вимагати відшкодування моральної шкоди у розмірі однієї гривні. (Цитата з іншого сайту)

Викладена у даному пості інформація є лише моїм ОЦІНОЧНИМ СУДЖЕННЯМ! ЦЕ НЕ ВИКЛАДЕННЯ ФАКТУ І НЕ ЙОГО СТВЕРДЖЕННЯ. ЦЕ ЛИШЕ МОЇ ДОМИСЛИ!

Юрій Романюк, депутат обласної ради.

Леся, 15.11.2013 09:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини