Санаторій працівників комунальної сфери області у Слободі

Комунальники Івано-Франківської області багато років будували свій санаторій у селі Слобода Коломийського району. Ще станом на 1995-1997 р.р. цей санаторій був завершений на 97-98% готовності. В кожному номері були дубові вікна, дубовий паркет, сантехніка, батареї. Була котельня, водопровід і каналізація, тощо.

В результаті злочинної безгосподарності, об’єкт залишили без охорони і нагляду. За декілька років санаторій перетворився у "Чечню", але у мирний час, пише на своїй сторінці у «Фейсбуці» депутат обласної ради Юрій Романюк.

«Де поділися власники-господарі та замовники будівництва з державних кабінетів? Куди пішли мільйони народних коштів? Хто за це усе відповість? Відповіді немає! 
Замість того, щоб передати безкоштовно своїм працівникам, продати за символічною пільговою ціною працівникам комунальної сфери області, просто продати з аукціону грошовитим покупцям-газдам, власники споруди її тупо захєріли!
А люди - є люди! Все що погано лежить, в господарстві згодиться. Потроху розтягли по хатах. Можливо, Прокуратура області розпочне свою перевірку злочинній безгосподарності та варварству?»
, - пише Юрій Романюк.



Фото станом на 15 липня 2013 року.
Фото - Юрія Романюка.

Леся, 15.07.2013 15:55



Вибір редакції

Найпопулярніші новини