Депутати фракцій «Батьківщина» в місцевих радах всіх рівнів прийняли резолюцію

2 листопада відбулися загальнообласні збори депутатів фракцій «Батьківщина» в місцевих радах всіх рівнів. На зборах була прийнята резолюція.

 

                                                                         Р Е ЗО Л Ю Ц І Я

                         обласних зборів депутатів всіх рівнів об’єднаної опозиції “Батьківщина"

Висловлюючи волю наших виборців, ми, депутати (місцевих рад) всіх рівнів від «Всеукраїнського об’єднання  «Батьківщина», вважаємо, що Україна знаходиться у вкрай важкому стані. Псевдореформи влади привели до падіння валового внутрішнього продукту, різкого скорочення виробництва, золотовалютних резервів, заробітної плати, тотального зубожіння народу, зростання цін на комунальні послуги, ліки, скорочення кількості малого та середнього підприємництва, збільшення безробіття. В той же час статки олігархів Партії регіонів, «Сім’ї» невпинно зростають, масово розкрадається народна власність, земля, монополізується економіка, несправедливо розподіляється між областями державний бюджет.

В боротьбі з демократичними опозиційними силами та їх лідерами використовується Генеральна прокуратура України, суди, каральні поліцейські органи. Незважаючи на вимогу Європейської та світової спільноти звільнити з-за грат лідера опозиції Юлію Тимошенко, Президент України Віктор Янукович вишукує способи її невиконання.

Здійснюється репресивний тиск на народних депутатів України, чесних підприємців, свободу слова та незалежні засоби масової інформації.

Цілеспрямовано нищиться місцеве самоврядування, усі фінансові потоки узурповані казначейством, руйнується освіта, медицина, наука, цілеспрямовано фальшується українська історія, плюндруються пам’ятники українським героям.

Для власного порятунку влада намагається отримати кредити МВФ, навіть йдучи на підвищення ціни на газ для населення, скасування соціальних пільг для мало імущих.

Все це твориться на фоні того, що Президент, влада, Партія регіонів декларують свій поступ до Європейської спільноти,  демократичних стандартів.

Учасники обласних зборів  депутатів всіх рівнів об’єднаної опозиції “Батьківщина» закликають усіх патріотів, чесних, небайдужих до долі країни українців:

1. Вимагати від Президента України Віктора Януковича чітко усвідомити, що стратегічним національним інтересам української держави відповідає європейський шлях розвитку та в листопаді 2013 року на саміті Східного партнерства у Вільнюсі підписати Угоду про асоціацію з Європейським союзом та зону вільної торгівлі.

2. Для того, щоб не втратити історичний шанс для України, владі виконати одну з головних вимог ЄС до України: негайно звільнити з-за грат  та дати дозвіл на лікування лідеру української опозиції Тимошенко  Юлії Володимирівні.

3. Закликаємо всі національно-демократичні політичні сили, їх лідерів, громадські організації об’єднатися на президентських виборах 2015 року для усунення від влади та перемоги над режимом Януковича, стати на захист національних, громадських і людських прав кожного.

 місто  Івано-Франківськ

2 листопада 2013 року,

прийнято одноголосно.

 

Леся, 04.11.2013 12:43



Вибір редакції

Найпопулярніші новини