"Батьківщина" виключила з партії 12 людей

Президія політради ВО "Батьківщина" на з'їзді у середу виключив з партії 12 осіб.

Про це повідомляє прес-служба політсили.

Згідно з повідомленням, вони виключені "за невиконання програмних положень, статутних вимог та дії, які завдають шкоди авторитету партії".

Серед виключених: Бартиш Валентин, Катрич Анатолій, Кравець Олег, Кравчук Василь, Крайній Валерій та інші.

Олег Кравець в середу повідомив журналістам, що його виключили "за розкольницьку діяльність".

Він також заявив, що на сьогоднішній день призупинили своє членство 20 тисяч членів партії "Батьківщина " у Миколаївській області.

Цю інформацію в "Батьківщині" назвали провокацією, спрямованою на розкол в обласній організації "Батьківщини".

Про це заявив виконуючий обов'язки голови Миколаївської обласної організації "Батьківщини" Тарас Кремінь, якого цитуєЛІГАБізнесІнформ.

"Ті цифри, які звучали у ЗМІ, 8, 9, 12 тися , це не що інше як провокація тих людей, які сьогодні розробляють питання щодо кандидатів - самовисуванців по 132-му округу... Думаю, це один з планів Партії регіонів, які спрямовані на розкол і на відбирання перемоги нашого кандидата Анатолія Корнацького"​​.

Депутат Миколаївської обласної ради від партії ВО "Батьківщина" , соратник депутата Романа Забзалюка Анатолій Катрич 14 жовтнязаявив про тимчасове припинення свого членства в партії.

Василь Кравчук раніше був виключений з фракції "Батьківщина " у ВР за голосування всупереч рішенню фракції.

Валерій Крайній - фігурант конфлікту у зв'язку із заміною керівництва в запорізькій "Батьківщині", він заявляв про рейдерське захоплення організації.

Українська правда

Леся, 17.10.2013 09:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини