Азарова на Прикарпатті зустріли пікетом, а його охорону - ляпасом

Сьогодні на Прикарпатті з робочим візитом перебуває прем’єр Микола Азаров. В першу чергу його з нетерпінням очікували місцеві «свободівці», які ще минулого тижня пообіцяли запитати в нього про принцип розподілення коштів у регіони. Також «свободівці» хотіли поговорити про ремонт доріг.

Обіцянка «Свободи» нагадати Азарову про дороги частково була виконана. Місцеві активісти влаштували зранку міні-пікет проти поганих доріг.

Офіційно Микола Азаров приїхав на Прикарпаття, аби відновити роботу на заводі «Карпатнафтохім», а також вручити ключі від квартир у новобудові для працівників Івано-Франківського учбового виробничого підприємства Українського товариства глухих.

З покладеною на нього місією Микола Азаров впорався.

Правда, все ж відзначив, що приїхав він на Прикарпаття не лише для того, щоб відкрити відновлене виробництво та вручити ключі від квартир, але і для того, щоб дізнатися про проблеми, які є в області. Також Азаров пообіцяв, що ці проблеми обов’язково будуть обговорені на наступному засіданні Кабміну.

Не обійшлось під час візиту Азарова і без курйозів. Зокрема, охорона Азарова не пропускала на територію заводу «Карпатнафтохім» народного депутата Ольгу Сікору, мотивувавши це тим, що її прізвища немає у списку запрошених. Після словесної перепалки, Ольга Сікора дала ляпас охоронцю і пообіцяла звернутися із цього приводу в прокуратуру.

Леся, 10.09.2013 14:53



Вибір редакції

Найпопулярніші новини