Азаров перейнявся долею безпритульних тварин

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив органам центральної виконавчої влади забезпечити цивілізоване вирішення проблеми бездомних тварин. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету міністрів.

«Прошу в межах компетенції взяти під особистий контроль питання запобігання знищення бездомних тварин, їх належного ветеринарного обслуговування, підвищення рівня суспільної свідомості з питань гуманного поводження з тваринами, виявлення фактів жорстокого поводження з тваринами і негайного реагування на них», - сказав Азаров.

Контролювати цивілізоване вирішення проблеми безпритульних тварин прем'єр доручив міністру екології та природних ресурсів Олегу Проскурякова, міністру освіти і науки Дмитру Табачнику, міністру аграрної політики і продовольства Миколі Присяжнюку, міністрові регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник, міністру внутрішніх справ Віталію Захарченко, голові Державної ветеринарної та фітосанітарної служби Володимиру Горжеєва, а також місцевих органів влади.

Крім того, Азаров зобов'язав щомісяця інформувати Кабмін про результати проведеної роботи.





Леся, 13.03.2013 09:19



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини