Діти були шоковані тим, як ставляться до бродячих собак у комунальному притулку

Проблему бродячих псів в Івано-Франківську намагалися подолати представники міської та обласної влади. Багато писалося в пресі та показували сюжети по телебаченню про бездомних собак. Нарешті влада створила притулок і виділила на нього гроші.
 
І ось мешканці міста начебто заспокоїлися: добре що допомогли собакам – тепер вони можуть бути у притулку.
 
Чимало учнів зголосилися стати волонтерами й допомагати собакам у притулку. Проте, те що побачили волонтери там – стало шоком для них на все життя.
 
Влада звичайно виділяє якісь гроші на закупівлю їжі для собак та дров для опалення у притулку. Проте там працює такий собі сільський вуйко, який все це продає селянам або просто обмінює на самогон. 
 
В час приїзду волонтерів якраз привезли дрова. Так люди з села побачили машину, що приїхала з міста і одразу прибігли до вуйка і викупили в нього всі ті дрова. Так само відбувається з усім комбікормом для собак – люди відкуповують його для своїх тварин.
 
А коли волонтери побували у притулку, то собаки сиділи в клітках і були такі голодні, що на очах у дітей собаки роздерли найслабкішу собаку і їли її. Діти плакали. 
 
Тепер я переконана, що наші люди не можуть організувати нічого доброго для собак, тож краще щоб собаки були на волі, нехай навіть і на смітниках, але ж не в концтаборі, де над ними так брутально знущаються.  
 
Люди в місті набагато добріші ніж селяни: вони завжди підгодують бродячого песика чи котика., повідомляє Острів Галичина.

Леся, 19.01.2013 11:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини