Вишиванюк хоче поіменного голосування за видобуток сланцевого газу

Голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк лобіюватиме завтра, на сесії обласної ради поіменне голосування за рішення про погодження проекту Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Олеська між державою Україна та компанією “Шеврон Юкрейн Б.В.” та товариством з обмеженою відповідальністю “Надра Олеська”.

Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції.

«Завтра буду настоювати, щоб кожен проголосував поіменно», - зазначив губернатор.

На його думку, це єдиний спосіб забезпечити відповідальність кожного за ухвалення або неухвалення радою важливих для області рішень. Губернатор, зокрема, зауважив, що нещодавно намагався відшукати деякі протоколи деяких сесій минулих часів, зокрема тих, на яких розглядалися питання реформи сільського господарства, реформи лісового господарства, проте так і не знайшов їх.

«Так що будемо голосувати поіменно…, - підсумував пан Вишиванюк, -  А потім буде видно: хто працює на суверенітет і незалежність України, а хто працює на РАО «Газпром».

При цьому губернатор наголосив, що голосуватиме за погодження проекту угоди. «По тій причині, - пояснив, що я рахую: як державна людина я мушу займати державну позицію», пише "Бріз".

Леся, 19.08.2013 16:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини