В липні з івано-франківським ЄРЦ розрахувались на 97%

За підсумками липня 2013 року на розрахункові рахунки КП «Єдиний розрахунковий центр» надійшло 2 476 540 грн., що становить 97% від нарахованої плати за утримання будинків та прибудинкових територій.

Висока динаміка платежів спостерігалась за всіма комунальними округами. Найкраще сплачували мешканці п’ятого округу (Пасічна), сьомого (Бельведерська-Короля Данила), десятого (Вовчинецька). Найгірші результати за мікрорайоном Коновальця-Бандери.

Таким чином, рівень заборгованостей мешканців за комунальні послуги зменшився на 4,7%. Проте загальна сума боргу населення складає майже шість млн. грн.

Щодо неплатників «Єдиний розрахунковий центр» продовжує отримувати судові накази про стягнення заборгованості. За літній період судом задоволено близько 40 наказів. По деяким вже відкрите виконавче провадження. Загальна сума підтвердженого до стягнення боргу – біля 60 тисяч гривень.

Істотно покращився розрахунок споживачів, що не перебувають на прямих розрахунках з РЕМ, за електроенергію. В липні було сплачено майже удвічі більше від нарахованого.

КП «ЄРЦ» у повному обсязі розрахувалося з усіма підрядними організаціями, зокрема за виконані ремонтно-будівельні роботи та за спожиту електроенергію. У підприємства відсутні будь-які заборгованості за податковими платежами.

Прес-служба КП «ЄРЦ»

Леся, 05.08.2013 11:49



Вибір редакції

Найпопулярніші новини