Депутати міської ради від фракції ВО «Свобода» ініціюють будівництво сучасних спортивних майданчиків

            В Івано-Франківську стане на ще один спортивний майданчик більше. З ініціативи депутата міської ради від фракції ВО «Свобода» Віталія Голутяка на території ЗОШ № 10 встановлять спортивний майданчик зі штучним покриттям. Таким чином депутати-свободівці втілюють в життя один із задекларованих пріоритетів – виховання молоді та організація дозвілля дітей.

Понад 100 дитячо-спортивних майданчиків в різних мікрорайонах міста облагороджено та відремонтовано з ініціативи депутатів фракції ВО «Свобода». Народний депутат України Руслан Марцінків наголошує, що забезпечення дитячого дозвілля потребує немалої уваги.

 «Фракція ВО «Свобода» чітко тримається визначених пріоритетів. Серед основних завдань націоналісти вбачають якраз виховання дітей та молоді. Звісно, що цим напрямом мав би займатися міський голова, але, нажаль, ми бачимо, що дане питання чомусь не цікаве міському управлінцю. За період 6-го демократичного скликання депутатам міської ради вдалося реконструювати та встановити більше 100 дитячо-спортивних майданчиків» - пояснює Руслан Марцінків.

Нещодавно стадіон зі штучним покриттям встановлено у Вовчинцях. Загалом міські депутати від фракції ВО «Свобода» поставили для себе чітке завдання: по одному-два майданчики зі штучним покриттям щороку. Ідея встановлення спортивного поля на території ЗОШ №10 виникла невипадково. Дана школа є однією із найбільших навчальних закладів міста, окрім того, в межах ЗОШ №10 діє футбольна команда. З проханням посприяти у встановленні поля до депутата Віталія Голутяка звернулися представники батьківського комітету. Свободівець активно підтримав пропозицію та ініціював на сесії міської ради встановлення футбольного поля на території ЗОШ №10.

«Вважаю, що організація дитячого дозвілля, зокрема спонукання до здорового, спортивного способу життя, - одне із найголовніших завдань. Розташування на території школи майданчика зі штучним покриттям дозволить дітворі та учням проводити різноманітні спортивні змагання. Сподіваюся, що відтепер діти ще з більшою користю проводитимуть свій вільний час. Адже штучне покриття на полі набагато зменшує ризик травматизму у порівнянні із асфальтним покриттям. Гадаю, що цей майданчик подарує чимало радості для дітвори», - наголошує депутат міської ради від фракції ВО «Свобода» Віталій Голутяк.

Депутати-свободівці запевняють, що спорудження нових майданчиків не припинять. Подібні спортивні поля мають з’явитися й в інших мікрорайонах міста. Таким чином міські депутати звертають увагу на важливому аспекті – вихованні дітей та молоді, та організації веселого дозвілля.

Леся, 18.07.2013 12:43



Вибір редакції

Найпопулярніші новини