Олександр Сич: «Чимало проблем, з якими зіштовхуються мешканці, вимагають не стільки значних зусиль, як простої уваги чиновників»

29 червня у м. Івано-Франківську народний депутат України від ВО «Свобода» Олександр Сич провів прийом громадян з особистих питань, протягом якого мешканцям обласного центру та навколишніх населених пунктів було надано необхідні консультації, роз’яснення, окреслено можливі шляхи розв’язання нагальних для них проблемних питань.

На черговий прийом громадян до голови Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода» Олександра Сича завітало 29 мешканців обласного центру та прилеглих до нього населених пунктів.

У своїх зверненнях мешканці піднімали різноманітні проблеми, з-поміж яких, зокрема, питання житлово-комунальної сфери, тепло- та водопостачання, плати за землю, розташування смітників у мікрорайонах міста, надання допомоги у врегулюванні питання щодо надання дозволу на встановлення автономного опалення.

З допомогою присутніх на прийомі громадян представника Єдиного розрахункового центру та фахового юриста окремі з питань вдалося врегулювати безпосередньо на місці, щодо інших – найближчим часом будуть спрямовані відповідні звернення та депутатські запити.

Так, Олександром Сичем буде надіслано звернення до міського голови м. Івано-Франківська щодо ситуації, яка склалася, коли, незважаючи на існуюче рішення судових органів, мешканці міста не можуть домогтися одержання дозволу на встановлення автономного опалення у власних помешканнях.

У відповідь на колективне звернення громадян щодо розвитку регбі в області, народним депутатом України будуть спрямовані необхідні листи до голів обласної ради та обласної державної адміністрації.

На адресу управління соціального захисту надійде звернення депутата щодо прохання мешканки у сприянні з оформленням необхідної документації для встановлення опікунства над матір’ю.

«В цілому, існує чимало проблемних питань, врегулювання котрих вимагає не стільки значних зусиль, як простої уваги чиновників», – відзначає Олександр Сич.

За словами свободівця, навіть сьогодні під час прийому до нього звернулися мешканці будинку по вул. Шопена з проханням врегулювання проблеми руху автотранспорту по окресленій вулиці. Справа в тому, що, незважаючи на встановлений дорожній знак, який забороняє проїзд транспорту, вулиця щодня переповнена автівками. Постійне гуркотіння автомобілів, вихлопні гази не лише створюють значний дискомфорт для мешканців, але й завдає шкоди їх здоров’ю.

«Таких питань насправді безліч. Мова йде про елементарне впорядкування життєдіяльності міста!», – резюмує парламентар.

Як зауважив Олександр Сич, якнайшвидшого врегулювання вимагає й проблемна ситуація на вул. Довга, де мешканці одного з будинків, скаржачись на несанкціоноване встановлення невідомими їм особами гаражів, не можуть домогтися натомість встановлення на зазначеній території дитячого майданчика. З цього питання Олександром Сичем підготовлено звернення на адресу міського голови м. Івано-Франківська щодо надання інформації про правовий статус окреслених гаражів, законність їх встановлення й створення належних умов для облаштування там дитячого майданчика.

Леся, 01.07.2013 09:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини