Володимир Шкварилюк: «Мета найсильнішої демократичної партії «Батьківщина» - побороти режим Януковича»

У суботу, 15 червня, на Михайлівській площі в Києві відбувся об'єднавчий з'їзд партії Батьківщина. Учасники з’їзду одноголосно схвалили рішення про злиття опозиційних сил Арсенія Яценюка, Сергія Соболєва та Бориса Тарасюка в єдину партію – ОО «Батьківщина». 

Юлію Тимошенко переобрали головою ВО «Батьківщина», а головою Політради партії за особистою рекомендацією Тимошенко обрали Арсенія Яценюка. 

«Я довіряю Арсенію. Бачу, як йому важко. По ньому прямою наводкою б’ють і свої,  і чужі. Але він уміє тримати удар, він боєць і притому інтелектуальний, сучасний, патріотичний політик. Тобто чотири в одному Це немало для українського політикуму, який сьогодні вироджується, маргіналізується та криміналізується», - наголосила Ю.Тимошенко у зверненні до делегатів об’єднавчого з’їзду, яке зачитала її донька Євгенія Тимошенко.

Для газети «Галичина» цю подію прокоментував делегат об’єднавчого з’їзду від Прикарпаття народний депутат України, член Центральної контрольно-ревізійної комісії «Батьківщини» Володимир Шкварилюк:

- Я горджуся тим, що належав до партії «Фронт Змін» і очолював її в нашій області. За чотири роки ми зуміли зібрати потужну команду, яка нині підсилить «Батьківщину». Мета найсильнішої демократичної партії «Батьківщина» - побороти режим Януковича. Звісно, що цього об’єднання дуже боялася влада, оскільки вона усвідомлює, що це передумова єдиного опозиційного кандидата, який переможе на президентських виборах. Чимало говорили про конфлікт в лавах партії з приводу об’єднання. Проте хочу вас запевнити: вони радше були надумані ззовні, бо як відомо, і «Батьківщина», і «Фронт Змін», а відтак і об’єднавчий з’їзд одноголосно ухвалили рішення про злиття партій. Ми зуміли всупереч планам Банкової продемонструвати єдність української опозиції.

Леся, 18.06.2013 10:38



Вибір редакції

Найпопулярніші новини