Гриценко прогнозує нові «тушки» і не бачить президентом Яценюка

Сьогодні в Івано-Франківську перебував народний депутат, глава партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

На прес-конференції він відзначив, що є можливість того, що з фракції «Батьківщина» наступного тижня вийдуть ще чотири депутати. Нагадаємо, таку можливість минулого тижня прогнозував екс-спікер Володимир Литвин.

Раз литвин говорить, значить він щось знає, каже Гриценко і додає, що йому відомо про заяви чотирьох мажоритарників, які готові покинути фракцію. За його даними, це три представники «Фронту змін» і один представник «Батьівщини». Проте Гриценко відзначив, що прізвищ нових тушок він не знає.

Окрім того, нардеп сказав про те, що на майбутніх президентських виборах має бути лише один кандидат від опозиції, в іншому випадку Янукович отримає переконливу перемогу. Разом з тим, схоже на те, що Гриценко не баче керівником держави лідера фракції Арсенія Яценюка. Якщо він не може навести лад у фракції, то як він може навести лад у державі, відзначає Гриценко.

До речі, останнім часом у ЗМІ з’являється інформація про те, що і сам Гриценко невдовзі може стати тушкою. Начебто він планує вийти із фракції і створити свою фракцію. Начебто з приводу цього питання він навіть ходить на консультації на Банкову.

Леся, 12.06.2013 13:40



Вибір редакції

Найпопулярніші новини