Микола Зелінський: Купчак так часто вживав слово «тушка», що потім сам не зміг цьому протистояти

Нещодавно Прикарпаття було неприємно вражене вчинком народного депутата, який під брендом «Батьківщини» здобув мандат у Тисменицькому мажоритарному виборчому окрузі. Характерно, що Володимир Купчак будував свою кампанію на суцільних звинуваченнях решти кандидатів у «тушкуванні» та зрадництві. Одним із основних конкурентів, який відкрито попереджав керівництво «Об’єднаної Опозиції» в тому, що справжньою тушкою є саме Купчак був Микола Зелінський. Проте, Шкварилюк і Шлемко спочатку відмовили Зелінському у висуванні від «Батьківщини», а потім і взагалі перестали слухати. В результаті правим виявився Зелінський, а Шкварилюк поширює вимушені заяви про удар по своїй гідності…

- Пане Миколо, коли Ви дізналися, що Купчак став тушкою, які були емоції у Вас виникли? Згадалася виборча кампанія?

Під час виборчої кампанії на кожній зустрічі я говорив, що такі горе-опозиціонери, як Володимир Купчак, дискредитують порядних людей, які працюють в об’єднаній опозиції «Батьківщина» та патріотичній «Свободі». А також опозиційний рух в цілому! І тому мене не здивувало, що В.Купчак зрадив довіру виборців, дивує відсутність рішучих дій з боку об’єднаної опозиції «Батьківщина» та ВО «Свобода».

Купчак так багато раз вживав слова «тушка» та зрадник, що потім сам не зміг цьому протистояти.

- Як убезпечитися у майбутньому від таких тушок? Готовий Микола Зелінський запропонувати свої послуги фактично колишній політичній силі?

Вважаю, що на майбутнє кандидати від демократичних сил повинні проходити всенародну співбесіду, а не тільки в київських кабінетах. Опозиційність та довіру людей за гроші не купити, шанс бути обраним потрібно заслужити відданою працею.

А щодо «Батьківщини», я був та залишаюсь членом команди як депутат обласної ради і підтримую шляхи звільнення України від злочинного режиму Партії регіонів та вимагаю звільнення лідера опозиції Юлії Тимошенко.

- Чи не вважаєте, що зараз треба докласти максимальних зусиль аби відкликати тушку-Купчака? Бачите якісь варіанти позбавлення мандата?

Хочу сказати словами самого Купчака: “Тушкам та зрадникам - всенародна ганьба”. Його потрібно позбавити мандата, якщо не відмовиться сам, що може частково пом’якшити зраду, тоді «Батьківщині» та «Свободі» потрібно розпочати збір підписів про відкликання горе-депутата, і я готовий долучитися до процесу очищення Прикарпаття від зрадників.

Стик

Леся, 10.06.2013 09:54



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини