Не залишайте в себе дома наодинці навіть знайомих

Івано-Франківський міський суд виніс вирок ніде непрацюючому 23-річному жителю Івано-Франківська, який обікрав свою знайому.

Злочин молодий чоловік скоїв за таких обставин. Одного разу підсудного запросила до себе в гості знайома, щоб відсвяткувати день народження її брата. Перебуваючи в гостях, злочинець побачив на кухні холодильник марки «Атлант», який він вирішив таємно викрасти.

Оскільки святкування дня народження дещо затягнулось, то чоловік залишився в гостях ночувати. А вранці скориставшись тим, що господині помешкання не було вдома і за його діями ніхто не спостерігає, підсудний викрав холодильник. Після вчинення крадіжки чоловік хотів здати викрадене майно до ломбарду, але там холодильник приймати відмовились. В подальшому обвинувачений реалізував викрадений холодильник невідомій особі за кошти в сумі 900 грн., які витратив згодом на власні потреби.

Під час судового слідства обвинувачений повністю визнав свою провину, та розповів суду про обставини вчинення злочину. В скоєному молодик розкаявся та просив суд його суворо не карати.

Івано-Франківським міським судом молодика засуджено за ст.185 ч.2 Кримінального кодексу України, та призначено покарання у виді п’яти місяців арешту.

Леся, 30.05.2013 09:34



Вибір редакції

Найпопулярніші новини