Руслан Марцінків звернувся до Генерального Прокурора з проханням належного розслідування фактів ДТП, що сталася на вул. Івасюка 8 травня

Народний депутат України від фракції ВО «Свобода» Руслан Марцінків звернувся до Генерального Прокурора України з проханням належного розслідування фактів аварії, що трапилася в Івано-Франківську на вул. Івасюка 8 травня цього року, в якій загинув молодий водій Білоголовський Роман. Згідно відповіді на депутатське звернення Генеральна Прокуратура контролюватиме розслідування справи.

Нещодавно до народного депутата України від фракції ВО «Свобода» звернувся батько Білоголовського Романа, водія, що загинув у цьому ДТП з проханням посприяти у повному розслідуванні цієї справи. За словами заявника, який посилається на свідчення свідків аварії, винуватцями ДТП були інспектори ДАІ, які переслідували та підрізали автомобіль його сина, що призвело до зіткнення його автомобіля з опорою та смертельного випадку. Заявник висловив обґрунтовані сумніви щодо об’єктивного розслідування ДТП, вказуючи на те, що обласне управління ДАІ заперечило причетність своїх працівників до цієї аварії, відео реєстратор з автомобіля працівників ДАІ, які слідували за автомобілем загиблого, зник, а відеокамери, які контролюють рух автомобілів на даному відрізку дороги, за слова працівників ДАІ, в час аварії не працювали.

У зв’язку із заявою родини потерпілого народний депутат України від фракції ВО «Свобода» Руслан Марцінків підготував Генеральному прокурору України Віктору Пшонці депутатське звернення з проханням провести належне розслідування цієї справи.

У відповідь на звернення Руслана Марцінківа Генеральний прокурор доручив розслідування справи Прокурору Івано-Франківської області. Контролюватиме процес розгляду справи Генеральна прокуратура. 

Леся, 27.05.2013 09:34



Вибір редакції

Найпопулярніші новини