Велозлодій, який «тероризував» івано-франківців, опинився за ґратами

Івано-Франківським міським судом, винесено вирок стосовно раніше неодноразово судимого мешканця Івано-Франківська, який впродовж тривалого часу вчиняв викрадення чужого майна (велосипедів та дитячої коляски).

Під час проведення судового слідства, суддею Івано-Франківського міського суду було з’ясовано, що мешканець обласного центру Прикарпаття, який опинився на лаві підсудних, вчиняв крадіжки велосипедів в Івано-Франківську.

Так, під час судових засідань було доведено його причетність до викрадення чотирьох велосипедів та однієї дитячої коляски. Вартість викраденого майна становила від 1982 грн. до 8967 грн. Таким чином злодій наносив значні матеріальні втрати потерпілим.

Крім того, судовим слідством було встановлено факт придбання підсудним особливо небезпечного наркотичного засобу канабісу (марихуани) для власного вживання.

Дехто із потерпілих івано-франківців, окрім відшкодування матеріальної шкоди, заявили до підсудного цивільні позови на відшкодування також і моральної шкоди.

В судовому засіданні обвинувачений повністю визнав себе винним у вчиненні злочинів, ствердив усе вищенаведене, однак не повністю погодився з сумою завданої шкоди потерпілим. Пояснив, що вартість викрадених ним матеріальних цінностей  не відповідає дійсності, відповідно і сума цивільних позовів є дещо завищеною.  Щиро розкаявся, просив суд суворо його не карати.

Стосовно підсудного, Івано-Франківський міський суд ухвалив вирок згідно з яким, крадія засуджено до трьох років позбавлення волі. Крім того, йому доведеться відшкодовувати матеріальну шкоду потерпілим.

Леся, 23.05.2013 10:21



Вибір редакції

Найпопулярніші новини