Гральний бізнес – під прицілом прокуратури Івано-Франківської області

Боротьба з гральним бізнесом на Прикарпатті залишається одним  з найактуальніших  завдань для правоохоронних органів. На цьому постійно акцентує увагу прокурор області О. Каліфіцький під час проведення колегій та нарад.

Для оперативного виявлення вказаних злочинів прокуратурою області створено постійно діючу групу. До її складу, крім працівників прокуратури, входять представники міліції, податкової та Служби безпеки України.

Впродовж минулого року на території Івано-Франківської області задокументовано 57 фактів зайняття гральним бізнесом. За результатами розслідування вказаних злочинів до суду скеровано 25 кримінальних справ.

Найбільше підпільних гральних закладів виявлено в Івано-Франківську, Коломиї та Долині. Найчастіше злочинці маскують свою діяльність під Інтернет -кафе, більярдні клуби, букмекерські контори. Незважаючи на те, що в ці гральні зали пропускають лише «перевірених» клієнтів, це не зупиняє роботу правоохоронців.

Вже з початку цього року, завдяки скоординованим прокуратурою області заходам, правоохоронцями виявлено 57 таких фактів. Незаконні заклади закрито, а всі ігрові автомати та комп’ютери, через які здійснювалась гра, вилучено та конфісковано. Загалом- це понад 300 одиниць гральної техніки.

З урахуванням актуальності даного питання робота по виявленню фактів по зайняттю гральним бізнесом триває та знаходяться на  постійному контролі прокуратури області.

Леся, 28.05.2013 08:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини