Злочинця, який «мінував» університет нафти і газу досі не знайдено – Романюк

Злочинця, який «замінував» університет нафти і газу в той час, коли у Франківську перебував Посол Америки Теффт, не знайдено.

Про це на своїй сторінці в «Фейсбуці» пише депутат обласної ради Юрій Романюк.

«В ПРодовження теми "мінування" корпусу Івано-Франківського університету нафти і газу. ПРойшло повних 10 діб! Злочинця НЕ знайшли! Без сумніву, він явно був за всіма ознаками останніх подій в Україні ПРичетним до (далі слідує моє оціночне судження, припущення, підозра) Партія регіонів!!! Саме тому, і не знайшли винуватця/ців! Як і не знайшли (понад 2 місяця) винуватців масових вандальних знищень пам’ятників і меморіальних споруд Степанові Бандері та Роману Шухевичу, встановлені на Західній Україні!
Міліція та СБУ далі упокорено служить ПР!
Міліція та СБУ вислуговується перед її місцевими "вождями"!
Порушуючи при цьому всі норми Конституції та законів України!
ПРопонує чергову серію міліцейського маразму в Івано-Франківській області! (Документальний трилер!)»,
- пише Романюк.

Прокурору
Івано-Франківської області
Каліфіцькому О.А.


                                                                  ДЕПУТАТСЬКЕ ЗВЕРНЕННЯ

Звертаюся до Вас з проханням призначити перевірку законності дій вчинених Першим заступником начальника ОУ УМВС в області Феликом В.І. який, грубо нехтуючи вимогами Закону України “Про статус депутатів місцевих рад” проігнорував моє Депутатське Зверення, адресоване особисто йому, відповіді особисто НЕ надав, натомість мені відповів НЕ суб”єкт моєго Депутатського Звернення від 21.05.2013р. № 29, а саме: заступник начальника Слідчого Управління УМВС в області п. В.В. Ільчишин, до якого я НЕ звертався і відповіді від нього по даній справі НЕ потребую.

Мене дивує принципова і незрозуміла відмова вищого керівництва ОУ УМВС в області надати мені аутентичну КОПІЮ ЛИСТА НАЧАЛЬНИКА ОУ УМВС Сало О.М., від 17.05. 2013 р., за вих. № 8/4977, адресоване “... голові Івано-Франківської обласної Партії Регіонів Чуднову В.М., зі змісту якої розголошення службової інформації стосовно Ваших (тобто моїх, Ю.Р.) чи інших відомостей досудового розслідування не допущено”.

Якщо у листі-відповіді Начальника ОУ УМВС в області генерала-міліції О.М.Сало, адресованого гр. Чуднову В.В. “... розголошення службової інформації стососвно Ваших (тобто моїх, Ю.Р.) чи інших відомостей досудового розслідування не допущено”, то в чому тоді проблема надати мені копію цього листа, в якому прямо йдеться про мене, про допит саме мене, про результати цього допиту мене “як свідка”???

Якщо, з листа заступника начальника Слідчого Управління Ільчишина В.В. слідує, що: “... КПК України не передбачено надання можливості ознайомлення з матеріалами досудового розслідування до його завершення осіб, які не є стороною кримінального провадження чи потерпілими, а тому клопотання про надання копії завіреного документу задоволенню не підлягає”, тоді прошу встановити, в якості КОГО(?) процесуально, у даній справі проходить громадянин Чуднов Василь Васильович, голова Івано-Франківської обласної Партії Регіонів: “свідок”, “підозрюваний”, “обвинувачений”(???), якому терміново і негайно Начальник ОУ УМВС в області генерал-майор міліції О.М. Сало відповів у своєму листі від 17.05.2013р., копію якого я (як “свідок” у справі, текст якого напряму стосується безпосередньо мене) і депутат, права якого грубо порушено, НЕ отримав і отримувати не маю права, але отримав гр. Чуднов В.В.?

Додаток: копія листа-відповіді Ільчишина В.В. на 1 (одному ) аркуші.

З повагою,

Депутат обласної ради Юрій Романюк

Леся, 27.05.2013 14:59



Вибір редакції

Найпопулярніші новини