Депутати змагатимуться за звання кращих у спорті

6-7 квітня відбудеться другий етап Всеукраїнської спартакіади серед депутатів Верховної Ради України, обласних, районних, міських, селищних рад. Змагання відбудуться на базі  Івано-Франківського коледжу фізичного виховання та Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Відповідно до Положення про спартакіаду, у другому турі спартакіади братимуть участь команда обласної ради та збірні команди, сформовані з депутатів місцевих рад районів і міст обласного значення.

Організатором виступає обласна рада, відповідальним за проведення є ФСТ "Спартак" та головне управління у справах сім'ї, молоді та спорту ОДА. Судитимуть змагання судді вищих категорій.

Програма турніру передбачає змагання із футзалу, волейболу, настільного тенісу, шахів та шашок. У змаганнях візьмуть участь представники з усіх районів та міст обласного значення.

Нагадаємо, що минулого року І загальнокомандне місце отримала команда з Коломийського району, ІІ місце - представники Городенківщини, ІІІ місце - за командою Тисменицького району. Цьогоріч усі вони намагатимуться захистити здобуті титули. 

Леся, 05.04.2013 12:45



Вибір редакції

Найпопулярніші новини