У Івано-Франківському міському суді, нігерійці позиваються до конголезця та габонця

До Івано-Франківського міського суду надійшла справа про крадіжку. Цікавою дану справу робить той факт, що як жертви так і злочинці по цьому слуханню є іноземними громадянами. Потерпілими є студенти із Нігерії, а підозрюваними – студенти із Габону та Конго.

Наприкінці минулого року до івано-франківських правоохоронців із заявою, звернулись нігерійські студенти одного із «вишів» Івано-Франківська. Котрі заявили, що з квартири, яку вони орендують, було викрадено два ноутбуки, наручні годинники, ігрову приставку «Sony Play Station 2»та майже 10 тисяч доларів.

Під час досудового слідства підозру про вчинення даної крадіжки було пред’явлено двом іноземним студентам – громадянину Конго та громадянину Габону.

Досудовим слідством було встановлено, що ці два африканські студенти, шляхом підбору ключів, проникли на квартиру нігерійців, та викрали звідти цілий ряд речей, точний перелік яких доведеться встановити під час судових слухань.

Наразі судове засідання відкладено, оскільки необхідно знайти кваліфікованих перекладачів, котрі змогли б здійснювати точний синхронний переклад.

Леся, 05.04.2013 09:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини