Що робити, щоб ваш автомобіль не вкрали

Щоб уникнути викрадення автомобіля, не використовуйте для зберігання Вашого автотранспорту в нічний час неосвітлені, недоступні для огляду місця (подвір’я багатоповерхових будинків), не залишайте на тривалий час без нагляду автомобіль у місцях великого скупчення транспорту і сторонніх громадян (парковки біля магазинів, торгових центрів, ринків).

Обов’язково обладнайте автомобіль охоронною автосигналізацією, ніколи не залишайте в салоні особистих речей і документів.

Пам’ятайте, що розкриття випадків викрадення автомобілів більшою мірою залежить від господаря автомобіля. Адже чим швидше людина звернеться до органів внутрішніх справ, тим швидше будуть зорієнтовані наряди ДПС, а у злочинців буде менше шансів вивезти транспортний засіб за межі міста чи області.

У разі виявлення транспортного засобу, який тривалий час перебуває без нагляду або із зламаними замками дверцят, вибитим склом, а також за наявності будь-якої іншої інформації, яка може бути використана в розкритті злочинів, пов’язаних з викраденням автотранспорту, телефонуйте до міліції.

СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області

Леся, 04.04.2013 09:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини