Марцінків в якості народного депутата слухав про проблеми франківців

25 лютого народний депутат України від фракції ВО «Свобода» Руслан Марцінків провів прийом громадян з особистих питань в місті Івано-Франківську. Бажаючих поспілкуватися з нардепом виявилося доволі багато – 31 особа.

Тематика громадських звернень доволі різноманітна. Більшість - стосувалися прохання про сприяння у вирішенні земельних спорів, квартирних черг, судових процесів щодо житлових конфліктів. Немало громадян скористалися нагодою поспілкуватися з депутатом Верховної Ради про загально політичні проблеми держави, зокрема антиукраїнський курс уряду та чинного Президента.

Неодноразово піднімалися й питання про надання матеріальної допомоги.

Чимало до Руслана Марцінківа звернулося ошуканих громадян кредитною спілкою «Християнська злагода».  Потерпілі скаржаться на шахрайські дії кредитної спілки, через які втратили свої заощадження. Судова тяганина та відписки чиновників не дають позитивного результату у поверненні коштів вкладникам. Руслан Марцінків зауважив, що питання справді потребує значної уваги. Він запевнив, що особисто направить звернення у Генеральну прокуратуру та Міністерство фінансів України з клопотанням вжити заходів щодо компенсації втрачених коштів потерпілим громадянам.

За результатами розгляду кожного з питань до відповідних державних установ місцевого, регіонального та центрального рівня будуть скеровані відповідні депутатські звернення та листи.

Леся, 28.02.2013 09:53



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини