Руслан Марцінків: «Роботи у виконавчому комітеті вистачить усім»

«Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради повинен складатися з кваліфікованих людей, котрі будуть сумлінно ставитись до своїх обов’язків та належно і вчасно виконувати рішення міської ради», - саме так висловився Народний депутат України, екс-секретар Івано-Франківської міської ради, «свободівець» Руслан Марцінків щодо ситуації у виконавчій структурі міста.

«Відставка виконкому була вмотивована тільки якістю їхньої роботи. Якщо на сесії міської ради депутати, особи, котрі виконують свої обов’язки на громадських засадах, вивчають якісь питання та приймають рішення краще аніж це мали б робити люди, які безпосередньо мали б тим займатися, чиновники, що отримують за це заробітну плату, окрім того, ці ж чиновники не виконують прийнятих на сесії рішень, - то хіба це не демонстрація з боку виконкому простої бездіяльності та неспроможності якісно працювати. Прикладів таких ігнорувань сесійних рішень безліч. Зокрема, досі не виконано рішення сесії міської ради від вересня минулого року щодо затвердження за містом ділянок під парками та скверами. Вже не говорю про ігнорування депутатських звернень та запитів.

Переконаний, що вже в лютому буде сформований новий склад виконкому, який зможе показати приклад конструктивної роботи. Адже дуже важливо аби в умовах тоталітарного тиску та узурпації центральною владою органів місцевого самоврядування, ми змогли на місцях вберегти свої повноваження. Саме тому при формуванні виконкому будуть залучені всі демократичні сили, що представлені в міській раді аби сформувати справді дієвий апарат та належно, відповідально виконувати поставлені завдання у певних галузях. Роботи вистачить усім», - запевнив Руслан Марцінків.

Леся, 06.02.2013 09:53



Вибір редакції

Найпопулярніші новини