Івано-Франківщина закінчила призов на військову службу

До лав Збройних Сил України відправлено останню партію призовників, що призивались в рамках кампанії «Осінь-2012». Таким чином Прикарпаття опинилось в числі кращих областей України стосовно комплектування частин та військових формувань силових структур нашої держави.

  - Загалом ми відправили до війська 580 новобранців, - розповів заступник Івано-Франківського обласного військового комісара з виховної роботи підполковник Любомир Демчук. -  Зазначу, що компанія пройшла без зривів і суттєвих зауважень. Та більш конкретні підсумки будуть наведені незабаром. Традиційно наші хлопці сумлінно з’являлись до призовних дільниць, проходили медичне обстеження тощо. Завдяки тісній співпраці з органами місцевого самоврядування було організовано чітку і безперебійну роботу всіх комісій.

  У цьому році військові однострої одягнули майже 1200 молодих франківчан. Це дещо менше, ніж у попередні роки. Зменшення призову працівники військкомату пояснюють тим, що в Збройних Силах України проведено низку реформ, пов’язаних з переходом на військову службу за контрактом.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр

Міністерства оборони України.

 

Леся, 21.11.2012 14:39



Вибір редакції

Найпопулярніші новини