Кадети з США переймають досвід міжнародних навчань «Репід Трайдент-2012»

Кадети військових закладів Сполучених Штатів Америки відвідали українсько-американські командно-штабні навчання із залученням військ «Репід Трайдент-2012». 19-ть майбутніх американських офіцерів побували в польовому таборі об’єднаної механізованої бригади, ознайомились з роботою центру імітаційного моделювання бойових дій, з життям та побутом військовослужбовців різних країн на полігоні.

- Ці кадети приїхали до України з різних штатів США, - розповів підполковник Джон Полхеймес.- Вони вже три тижні живуть і спілкуються з Українськими кадетами Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Для американських юнаків це унікальна можливість мовного та культурного ознайомлення з вашою державою. В свою чергу вони навчають ваших військовослужбовців краще спілкуватись англійською.

  На полігоні кадети зустріли не тільки вже знайомих собі курсантів таких як курсант Григорій Татариков, з якими познайомились під час перебування в академії, алей офіцерів. Скажімо капітан Андрій Ушаков, який більше ніж рік проходив навчання на військових курсах в Сполучених Штатах.

- Це дуже добре, що американські кадети приїхали до нас, - зазначив капітан Андрій Ушаков. – Такий обмін досвідом іде на користь і нашим військовослужбовцям і американцям. Таким чином ми не тільки переймаємо передовий досвід інших Збройних Сил, алей навчаємось культурі, спілкуванню тощо.

   Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України. 

Леся, 19.07.2012 10:24



Вибір редакції

Найпопулярніші новини