В Івано-Франківській області пройде командно-штабне навчання з цивільного захисту

З 5 по 7 червня в Івано-Франківській області пройде командно-штабне навчання з цивільного захисту під керівництвом Міністерства з надзвичайних ситуацій. Метою проведення такого заходу є перевірити готовність органів управління підрозділів цивільного захисту територіальної підсистеми Державної системи цивільного захисту України у  разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

Про це повідомив начальник управління надзвичайних ситуацій Івано-Франківського міськвиконкому Юрій Щочкін.

До участі в навчаннях залучать керівництво Івано-Франківської обласної державної адміністрації, районних міськвиконкомів, обласні, районні та міські спеціалізовані служби цивільного захисту.

Такі навчання проводяться один раз у 3-5 років і цього річ підійшов термін провести такі заняття на Прикарпатті. Вони відбуватимуться у два етапи.

«5 червня комісія МНС буде цілий день працювати у місті Івано-Франківську. Навчання пройде у два етапи: перша половина дня – навчання за тематикою «виконання заходів цивільного захисту у зв’язку з ускладненнями гідрометеорологічних умов і друга половина – стосується переведення підсистеми цивільного захисту з мирного часу на особливий період», - зазначив Юрій Щочкін.
Леся, 25.05.2012 16:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини