Діалог Віктора Ющенка з виборцями наблизив «Нашу Україну» до прохідного 5% бар’єру

Віктор Ющенко, лідер партії «Наша Україна», Президент України (2005-2010рр.) втретє за три місяці відвідав Івано-Франківськ. Цей візит став заключним у передвиборчому турі.

На прес-конференції лідер «Нашої України» говорив про місію українців, ризики фальсифікації та те, куди потрапить Україна після виборів.

«Сьогодні стоїть питання, чи повернеться Україна додому в Європу, чи через політичні інтриги двох найбільших партійних проектів, через витворені ними паузи і ультиматуми Європі безповоротно повернеться в Азію. Змагання іде між двома курсами - демократичним європейським і євразійським радянським. Відлік іде на місяці», - застерігає Віктор Ющенко.


Відтак, лідер "Нашої України" закликає українців усвідомити відповідальність за долю України як держави, яка вирішуватиметься 28 жовтня. Найбільш ефективною протидією фальсифікацій, екс-Президент вважає, масовість на виборах.

 «Ми маємо найгіршу ситуацію за всі роки виборчої практики», - коментує ситуацію з можливими фальсифікаціями політик.

На його думку, ризики фальсифікації виборів зумовлені недоліками виборчого закону, який був прийнятий спільно владою та опозицією.

Віктор Ющенко переконаний, що вже сьогодні проголошувати вибори нелегітимними, як це роблять певні політики є безвідповідальним. Відтак, звертається до всіх учасників виборів із закликом працювати на те, щоб українські вибори були демократичними.

Окрім того, Ющенко відзначив, що завдяки тому діалогу, який він і його команда веде із виборцями, «Наша Україна» проходить до парламенту, оскільки набирає 5%.

Леся, 26.10.2012 15:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини