Руслан Марцінків: Влада не гребує жодними методами у веденні виборчої кампанії

Керівник передвиборчого штабу Олександра Максимовича Сича та Всеукраїнського об'єднання «Свобода» в Івано-Франківську Руслан Марцінків вважає політичну боротьбу в обласному центрі найбільш брудною за увесь час Незалежної України.  Під час зустрічі з журналістами «свободівець» закцентував увагу на численних брудних політичних технологіях ведення передвиборчих перегонів опонентами об’єднаної опозиції та узгодженого кандидати від опозиції Олександра Максимовича Сича.

На переконання Руслана Марцінківа із самого початку виборчої кампанії Івано-Франківськ став епіцентром недобросовісної політичної конкуренції, а виборчі перегони ознаменувалися застосуванням брудних, «бандитських» технологій. Головну ж порцію брехні провладні сили і кандидати зосередили на єдиному кандидаті від опозиції Олександрі Максимовичу Сичу.

За день до офіційного початку виборчої кампанії, центральна виборча комісія зареєструвала ще одного кандидата з таким же ім’ям та прізвищем. 

«Тут нізвідки з`являється другий Сич, щоправда, Володимирович. Такий собі Кирилюк Михайло Володимирович умудрився змінити свої прізвище та ім`я  і назватися Олександром Сичем. Зрозуміло, що тут мали місце не так власні амбіції фальшивого кандидата, як провладне замовлення, метою якого є ні що інше, як просто вкрасти голоси в опозиції» - переконаний Руслан Марцінків.

Подальші дії псевдоСича лише підтверджують провокативний та провладний характер його висування: масові розповсюдження аморальних плакатів із написом «Олександр Сич за проституцію та одностатеві шлюби», зіпсуті плакати Олександра Максимовича Сича, намагання вчинити провокацію на віче, організованому ВО «Свобода» – лише деякі з брудних політичних технологій які були застосовані проти опозиційного кандидата від ВО «Свобода» та ВО «Батьківщина».

«Останньою ж на сьогодні провокацією і відвертою брехнею стали плакати «Правда про кандидатів до Верховної Ради», де навпроти імені псевдоСича зазначено, що він висунутий від ВО «Свобода», є справжнім кандидатом від опозиції, а поруч імені Олександра Максимовича Сича – що він самовисуванень, який змінив національність та орієнтацію, щоб заплутати сліди. Це просто нонсенс! Люди повинні знати правду, що сьогодні відбувається у Івано-Франківську. Не важко здогадатися хто є «батьком» цього Сича-самозванця і замовником усієї цієї «чорнухи» - говорить Руслан Марцінків.

Проте якщо від тих, хто прямо чи опосередковано представляє інтереси влади та олігархів можна було очікувати такого аморального ведення кампанії, то цього «свободівці» аж ніяк не очікували від тих, хто декларує свою буцім то опозиційність. Так, Руслан Марцінків продемонстрував плакат, в якому  партія «УДАР» свідомо поширює брехню про Олександра Максимовича Сича. 

«Тут зазначено, що Олександр Максимович Сич – колишній комуніст, був чи не у всіх політичних партіях. Якщо «УДАР» сьогодні використовує такі брудні технології, то що завтра ця політична сила буде робити в парламенті?» – риторично запитав керівник виборчого штабу.

Нагадаємо, що минулого тижня волонтери ВО «Свобода» стали жертвами погроз від агітаторів кандидата О. Шевченка та того ж «УДАРу».

Проте, за словами, Руслана Марцінківа, методи, які використовує влада – не що інше,  як відверта боязнь очевидного програшу.  

Леся, 09.10.2012 14:48



Вибір редакції

Найпопулярніші новини