Олександр Шевченко вступить у фракцію Партії регіонів?

Результати майбутніх парламентських виборів ще невідомі, проте деякі кандидати вже визначилися, яку політичну сторону оберуть у Верховній Раді.

Зокрема, пишуть ЗМІ, Олександр Шевченко, який є самовисуванцем по виборчому округу № 83( з центром у м. Івано-Франківськ), у разі своєї перемоги поповнить лави фракції Партії регіонів. Для цього кандидат начебто уже заздалегідь написав гарантійний лист, у якому йдеться про майбутній вступ до фракції провладної партії.

Фотокопія подання на вступ до «регіонів» нещодавно потрапила до рук журналістів. В ній без вказаної дати у формі гарантійного листа ймовірний народний депутат Олександр Шевченко нібито звертається до керівника центрального виборчого штабу А. Клюєва щодо вступу до фракції «Партії регіонів» у складі Верховної ради  України сьомого демократичного скликання.

Оприлюднений документ(у разі підтвердження його достовірності) опосередковано пояснює й те, чому всупереч Закону України «Про вибори народних депутатів України» і Кримінальному кодексу, ЦВК, Прокуратура та інші правоохоронні структури жодним чином не відреагували на організовані діючим кандидатом Шевченком масові безкоштовні «тури» до ТК «Буковель» напередодні виборів. Адже, як раніше повідомляла громадянська мережа «Опора», згадані дії представників кандидата є прямим підкупом виборців.

Нагадаємо, що вже давно була оприлюднена інформація про те, що Партія регіонів обіцяє кандидатам-самовисуванцям підтримку на округах (в тому числі і матеріальну), якщо вони напишуть гарантійний лист про те, що якщо потраплять в парламент, то вступлять у фракцію ПР.

Леся, 09.10.2012 11:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини