28 жовтня – день іспиту України з п’яти предметів, - Анатолій Гриценко

На переконання  лідера політичної партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка зрілість, відповідальність, чесність, непідкупність та сміливість – предмети, з яких Україна в день виборів складатиме іспит.

Прес-конференцію в Івано-Франківську екс-міністр оборони Анатолій Гриценко розпочав не з традиційного викладення програмних положень партії, а з важливіших речей на погляд політика.

«Потрібно переконати людей, що продавати свій голос – це продавати своє сьогодення, продавати майбутнє своє та своїх дітей», - вважає Анатолій Гриценко.

Також лідер політичної партії «Громадянська позиція» закликав людей до святого. І на його переконання, віруюча людина свій голос не продасть і чужий голос не вкраде.

Анатолій Гриценко заявив, що явище підкупу виборців стало масовим. За словами лідера «Громадянської позиції», сьогодні практично в усіх регіонах України виборцям пропонують 100 – 150 гривень за голос. При цьому у людей, що взяли гроші, беруть не тільки паспортні дані, а й залякують, що, мовляв, у кожній кабінці стоятиме відеокамера і фіксуватиме, як людина голосує.

Леся, 08.10.2012 13:47



Вибір редакції

Найпопулярніші новини