Поширюючи неправдиву інформацію про Об’єднану опозицію, влада намагається підірвати до нас довіру виборців, – Андрій Кожем’якін

Будь-які повідомлення про повторні з’їзди ВО «Батьківщини», перегляд списків, розколи і таке інше – це відверті провокації влади, які мають на меті дискредитувати Об’єднану опозицію.
 
Про це заявив Голова фракції «БЮТ-Батьківщина», заступник голови партії «Батьківщина» Андрій Кожем’якін, коментуючи повідомлення в окремих ЗМІ про нібито підготовку повторного з’їзду Об’єднаної опозиції.
 
«Ми йдемо монолітною командою, на чолі якої є Юлія Тимошенко. Об’єднана опозиція визначилася з кандидатами як по загальнонаціональному округу, так і по мажоритарних округах. Усі члени фракції та партії активно працюють на перемогу і усі дії узгоджуються з нашим лідером», - підкреслив Андрій Кожем’якін.
 
Він також наголосив, що влада, поширюючи неправдиву інформацію у підконтрольних ЗМІ, намагається підірвати довіру виборців до Об’єднаної опозиції.
 
«Однак якими б провокаціями не займалася влада, як би не намагалась розколоти опозицію, демократичні сили обов’язково отримають перемогу на цих виборах», - наголосив Голова фракції.
Леся, 05.10.2012 15:23



Вибір редакції

Найпопулярніші новини