В голови комісії, секретаря чи члена комісії є вибір: кілька тисяч гривень за фальшування протоколу чи шість років тюрми — Гриценко

За словами лідера «Громадянської позиції» Анатолія Гриценка, нові вимоги Закону про вибори ставлять серйозний бар’єр для того, щоб Україна  про фальсифікації забула.

На сьогоднішній прес-конференції в Івано-Франківську Анатолій Гриценко говорив про те, що раніше можна було взяти мішок з бюлетенями із виборчої дільниці, по дорозі в територіальну комісію заїхати в районну адміністрацію, викинути всі бюлетені, напхати в мішок різних журналів і газет, скласти разом з головою адміністрації новий протокол і сказати: «отак голосувало Прикарпаття».

«Тепер в законі є положення, яке просте і страшне для людей», - переконаний лідер політичної партії «Громадянська позиція».

Як зазначив політик, кожен бюлетень і протокол тепер зберігатиметься п’ять років, і в результаті «мало не покажеться», якщо хтось вдасться до махінацій.

Анатолій Гриценко закликав журналістів донести цю інформацію до людей.

«В голови комісії, секретаря чи члена комісії є вибір: кілька тисяч гривень за фальшування протоколу чи шість років тюрми», - вважає позиційний політик

Леся, 08.10.2012 12:24



Вибір редакції

Найпопулярніші новини