У Калуші зафіксовано порушення виборчого законодавства

Сьогодні в Калуші зафіксовано факт порушення виборчого законодавства кандидатом в народні депутати Василем Турчином, який являється технічним кандидатом регіонала Келестина.

«Нам повідомили, що сьогодні о восьмій годині тридцять хвилин в Центральній районній клінічній лікарні Калуша будуть роздаватися агітаційні матеріали у підтримку кандидата в народні депутати Василя Турчина. Медсестри закладу мали роздавати його агітаційну продукцію. Ми виїхали на місце події і дійсно зафіксували на камеру те, як у лікарні розповсюджуються агітаційні матеріали за кандидата», — про це в коментарях «Малакаві» розповіла кандидат в народні депутати від Об’єднаної опозиції Ольга Сікора.

За її словами, після того, як головна медсестра «була піймана на гарячому», вона замкнула свій кабінет і втекла із лікарні, на телефонні дзвінкі вона не відповідає. Так само, каже Ольга Сікора, в лікарні немає і головного лікарня, вони спілкуються із його заступником.

«Розповсюдження виборчої агітації працівниками бюджетних установ – це грубе порушення виборчого законодавства», — каже Ольга Сікора.

За її словами, зараз у Калуській районній клінічній лікарні працюють правоохоронні органи.

 

Леся, 09.10.2012 10:53



Вибір редакції

Найпопулярніші новини