Насалик показав своє справжнє лице

Міський голова Калуша Ігор Насалик перед виборами влився разом із своєю партією в «Громадянську позицію» Анатолія Гриценка. Розрахунок був на те, що перебуваючи в Об’єднаній опозиції, його висунуть кандидатом в народні депутати по одномандатному округ №85. Проте сталося не так, як гадалося. Об’єднана опозиція зробила ставку на Ольгу Сікору.

Очевидно, це настільки обурило Насалика, що він вирішив піти від Гриценка і відверто грати на стороні влади.

«Насалик нарешті показав своє лице. Він відкрито почав агітувати за Партію регіонів та провладного кандидата Келестина. Звісно, він хотів піти на вибори від опозиції. Якщо би він переміг, то у парламенті вийшов би із фракції Об’єднаної опозиції і перейшов би до Партії регіонів. Проте ця задумка не вдалася, тому він уже не приховує своїх політичних уподобань», — відзначила в коментарях «Малакаві» кандидат в народні депутати від Об’єднаної опозиції Ольга Сікора.

Також вона розповіла про факт використання адмінресурсу із боку Насалика. Вчора в Калуші перебував Анатолій Гриценко. Насалик дав вказівку прийти на зустріч із політиком директорам усіх шкіл, усім учителям, директорам і працівникам усіх бюджетних установ.

«На зустрічі депутат міської ради Михайло Клим зачитав звернення до Гриценка, яке завершувалося тим, що дії політика були названі ганебними. Після цього, за помахом руки, всі присутні в залі працівники бюджетних установ встали і вийшли. Багато із них виходили, опустивши голову, їм було незручно за свої дії. Зал кричав їм у відповідь: Ганьба!. Вийшло дуже негарно для тих людей, які змушені були виконувати вказівки Насалика», — каже Ольга Сікора.

Окрім того, каже Ольга Сікора, на вході у зал, було розгорнуто банер: «Ганьба Сікорі!», біля банера стояли діти, років по 18, з опущеними на обличчя капюшонами. Біля них були і чоловіки, по виразу облич яких було видно, що вони мають справу із криміналом.

 

Леся, 09.10.2012 13:35



Вибір редакції

Найпопулярніші новини