Звернення обласних організацій партій ВО «Батьківщина», «Фронт Змін», ВО «Свобода»

                                                            Дорогі краяни!

Шановні виборці виборчого округу №87.

Майже в кожну Вашу сім’ю принесли газету, в якій повідомлено, що Юрій Дерев’янко, як кандидат у народні депутати України, нібито ввійшов до коаліції демократичних сил у Верховній Раді України VII скликання, яку утворили ВО «Свобода» та ВО «Батьківщина».

Заявляємо, що Юрій Дерев’янко немає жодного відношення як до ВО «Свобода», так і до ВО «Батьківщина». Усвідомлюючи, що він не здобуває перемоги на окрузі, так як за період виборчої кампанії виборці добре «розкусили» благодійника, котрий розкидається чужими грошима, заробленими спільно з господарями від Партії Регіонів, який дав їм зобов’язання, прийшовши до українського парламенту голосувати за законопроекти щодо підвищення цін на продукти, товари першої необхідності, тарифи на житлово-комунальні послуги, передачу за безцінь у власність олігархів державного майна, цим самим відпрацьовуючи кредит довіри і грошей, що йому надала нинішня влада. Сьогодні він дав Вам, як подачку, тисячу гривень, завтра забере вдесятеро більше з своїми владними побратимами.

Зрозумівши, що виборці Прикарпаття найбільше довіряють Об’єднаній опозиції ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» Юрій Дерев’янко вирішив, як Іуда, втілити свій єзуїтський проект : обманути Вас, виборців, видаючи себе кандидатом від опозиційних сил, прикритися їх авторитетними лідерами Юлією Тимошенко, Арсенієм Яценюком та Олегом Тягнибоком, які нібито підписали з ним політичну угоду.

Насправді це хитрість, розрахована на відсутність у Вас правдивої інформації і те, що Ви, як чесна, порядна, довірлива людина підтримаєте його своїм голосом. Такі люди готові будь-яким способом пройти до Верховної Ради України. Для них підкуп виборців, брехня, обман, обливання брудом політичних конкурентів на виборчих округах - норма поведінки. Можна лише собі уявити, що вони б витворяли в майбутньому, досягнувши заповітної мети - стати народним депутатом.

Тому ми просимо Вас 28 жовтня в день виборів не дати жодного голосу за таких пройдисвітів, які готові таким шляхом попасти до парламенту української держави.

По виборчому округу № 87 від ВО «Свобода» з-за підтримки Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» балотується кандидатом в народні депутати України Піцуряк Манолій Васильович. Це керівник Солотвинської районної лікарні Богородчанського району, галичанин, патріот України, досвідчений менеджер, чесна, порядна людина. Тому просимо Вас віддати свої голоси, шановні виборці, саме за Піцуряка Манолія. Він Вас не підведе.

 


 

Леся, 25.10.2012 08:57



Вибір редакції

Найпопулярніші новини