В партії «УДАР» вирішили, що їх кандидат гірший за Олеся Донія

Лідер партії УДАР Віталій Кличко не зумів чітко відповісти на запитання, чому на 88 окрузі був знятий із виборчого процесу Володимир Довганюк. Нагадаємо, що ударівець говорив про те, що партійні лідери не говорили з ним про те, що він має зняти свою кандидатуру на користь самовисуванця Олеся Донія. Більше того, Довганюк заявив, що він не писав заяву в ЦВК з проханням зняти його із виборів.

Проте Кличко чомусь вирішив підтримати не свого кандидата і не кандидата від ОО в рамках домовленостей, а висловив підтримку самовисуванцю.

«Хочеш заглянути в майбутнє людини, подивись в її минуле», - відповів Віталій Кличко, лідер партії «УДАР» на запитання журналістів,  щодо самовисуванця на 88 окрузі Олеся Донія.

Головний «ударівець» вважає Олеся Донія принциповою людиною, яка завжди відстоювала принципи і діяла не на користь партійних босів, а на користь суспільства.

«Ми будемо підтримувати таких людей. Більше того, ми підтримуємо цю людину, бо вона має величезну підтримку на своєму окрузі, і має всі шанси перемогти», - зазначає Віталій Кличко.

Нагадаємо, що Довганюк говорив про те, що Кличко не давав вказівки соціологічним службам проводити опитування на 88 окрузі, тому реально не володіє ситуацією і не знає, кого реально підтримують виборці.

Леся, 18.10.2012 10:29



Вибір редакції

Найпопулярніші новини