Євген Суслов підтримує Олеся Донія

Під час прес-конференції в Івано-Франківську заступник керівника партії "Україна - вперед" Євген Суслов заявив, що підтримує Олеся Донія, та впевнений у ньому.
 Політика дивує той факт, що Донія починаєть «бити» не Партія Регіонів, а опозиційні сили. Та на переконання Євгена Суслова, ще є час це врегулювати.

«Я його добре знаю. Я переконаний, що це буде та людина, яка буде відстоювати державність», - наголосив Євген Суслов

Дмитро Шлемко, керівник обласного штабу ОО, народний депутат України повідомив про те, що шановані люди звертаються до керівників Об’єднаної опозиції та партії «Удар», щоб зняти по даному округу кандидата в народні депутати від Об’єднаної опозиції Олександра Левицького і підтримати Олеся Донія.

Як зазначається в листі:

«Він боровся за Незалежність України, був одним із організаторів та керівників славнозвісної Студентської революції на граніті. За 25 років у політиці він відстоював національні інтереси та сприяв розвитку української культури.
Його принципова поведінка у Верховній Раді в боротьбі з “кнопкодавством” стала взірцем для інших політиків».


«Суслов, як той хто працює сьогодні у Верховній Раді, знає  сучасну біографію Донія не до кінця. Неможна дивитися на його Студентську революцію на граніті 20-ти річної давності, треба дивитися, що людина робить сьогодні», - говорить Шлемко

За словами Дмитра Шлемка, останні п’ять років Доній, як народний депутат, не проявив жодної «плодовитості». Лише трошки більше 30% відсотків раз він відвідує ВР і комітет, в якому він працює, а заробітну плату отримує регулярно.

«За минулий рік взяв всю зарплату 163 тис.366 гривень. І як показує аналіз, не такий вже й він бідний, бо придбав іномарку за 283 тис. грн., на рахунках в банках більше167тис. грн.,і це при тому, що коли ОО висувала його на Подолі по мажоритарному окрузі, він сказав, що гроші у нього відсутні», — говорить Дмитро Шлемко.

Як зазначає Дмитро Шлемко, сьогодні ж на Коломийщині він як великий магнат розкидається грошима, які в нього не відомо звідки.

«За два роки пан Доній виступив двічі: в 2011 році - два рази, в 2012 – жодного. За три роки Доній дав два депутатських запити, це свідчення того як людина звертається з тим, щоб захистити інтереси конкретної людини до органів влади на місцях, допомогти чимось. В Донія в цьому напрямку плодовитість зводиться до нуля», - зазначає він

Громадські приймальні має мати кожен народний депутат в свої області, у своєму окрузі. Приймалень в нього немає, оскільки, як говорить народний депутат від «БЮТ», Доній розказує, що в нього округ – вся Україна.

«Юлія Володимирівна нікому нічого не обіцяла, тим більше Донію. Навіть, якщо б це було, він повинен був би відпрацювати свій вексель довіри. Я постійно був у Печерському суді, під Лук’янівським СІЗО, постійно їздив в Харків, жодного разу не бачив там Донія, жодного разу у скрутну хвилину лідеру політичної партії та політичній силі плече не підклав. Закономірно виникає питання: чому партія повинна сьогодні давати йому довіру», - зазначає Дмитро Шлемко.

Як сказав політик, абсолютно зрозуміло, що Доній сьогодні не дбає про політичну силу ОО, і є тим, кого підтримує влада.

«Це вже доведено. Ми маємо аргументи і факти, коли з ним возиться Михайло Вишиванюк, голова ОДА, голова РДА Михайло Негрич, коли РДА роздає по селах агітки за Донія. За жодного опозиціонера подібного немає. Треба все розставити на свої місця», - повідомляє керівник обласного штабу Об’єднаної опозиції Дмитро Шлемко.

Дмитро Шлемко переконаний, що міф про Донія, як великого патріота треба розвіяти.

 

Леся, 10.10.2012 15:08



Вибір редакції

Найпопулярніші новини