«Свободівці» припускають: замовник провокації проти «Свободи» Олександр Шевченко

На прес-конференції щодо подій, які відбулися 9 жовтня, керівник виборчого штабу Олександра Максимовича Сича та Всеукраїнського об'єднання «Свобода» в Івано-Франківську Руслан Марцінків заявив, що дані дії чергова провокація проти «Свободи» в Івано-Франківську.

Нагадаємо, 9 жовтня в Івано-Франківську особами в масках було безпідставно затримано автомобіль. Як заявляють «свободівці» на деяких із них були жилети СБУ, на інших – спортивні костюми.

Працівники СБУ затримали трьох людей – голову фракції «Свобода» у міській раді Романа Онуфріїва, головного архітектора міста Олега Гаркота та забудовника Володимира Балагуру.

При цьому невідомі особи не коментували своїх дій і жодних звинувачень на адресу голову фракції «Свобода» в міській раді не висували.

Як повідомили на прес-конференції затримання проходило за участю автомобілів із київськими номерами і даний факт свідчить про те, що затриманням керували зі столиці.

Як зазначається в заяві ВО «Свободи» такі дії мають замовний характер та є черговим свідченням, що партія влади та їхні приховані кандидати у народні депутати розуміють свою майбутню поразку і продовжують вчиняти провокації проти опозиції тепер ще й із залученням правоохоронних структур

«Розуміють, що Олександр Сич виграє і хочуть догнати його лиючи бруд», - коментує Руслан Марцінків і припускає, що дану провокацію замовив кандидат «що возить людей на курорт».

В коментарях «Малакаві» керівник передвиборчого штабу Олександра Сича зазначив, що такий скандал вигідний кандидату в народні депутати Олександру Шевченку.

«Я не стверджує на 100 %, що замовник провокації Шевченко, я припускаю. Шевченко – кандидат, якому це вигідно, він має великі гроші і зв’язки у владі та представляє певне угрупування. Я прогнозую, що це могла бути його робота та робота його групи не тільки в Івано-Франківську, а й у верхах», - говорить Руслан Марцінків

Та за його словами, доказів цього немає.

Леся, 10.10.2012 14:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини