Маски-шоу із свободівцями – це реакція на позачергову сесію?

Як стало відомо «Малакаві» вчора у захоплені трьох свободівців Романа Онуфріїва, Володимира Балагури та Олега Гаркота брало учать не менше 50 працівників СБУ. Свідченням того, що операція проводилася не місцевими працівниками СБУ свідчить, мабуть, те, що обласне СБУ не дає з цього приводу коментарів, а відсилає до прес-центру Службу Безпеки України. Наразі, телефони у Києві не відповідають.

Окрім працівників СБУ на місці вчорашньої пригоди зібралися і люди, не менше як 1,5 тисячі осіб.

Як стало відомо «Малакаві» приводом до затримання стали гроші. Дійсно, свободівці нібито мали десь 30 тис. доларів. Ці гроші, начебто, передав для «Свободи» її партієць підприємець Колковський із-за кордону.

За словами народного депутата України Дмитра Шлемка, який вчора перебував на місці затримання, йому і Олександрові Сичеві вдалося переконати працівників СБУ відпустити затриманих,  щоб не спровокувати побоїща. Адже агресія просто наростала з кожною хвилиною.

«Будемо дивитися правді в очі, якщо би там було дійсно щось серйозне, то їх би не відпустили», — каже прес-секретар обласної «Свободи» Ігор Кравчук.

Окрім того, шириться інформація про те, що вчорашнє затримання свободівців – це провокація, яка стала результатом на вчорашню позачергову сесію обласної ради, присвячену масовим фальсифікаціям під час виборчої кампанії.

Леся, 10.10.2012 09:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини