Школа №18 урочисто відзначила своє 30-ліття

Минулої п’ятниці у школі №18 відбулося справжнє свято. Відзначали не тільки День вчителя, а й 30-ліття школи.

За цей час школа №18 із звичайного середньостатистичного освітнього закладу міста перетворилася у одну із найкращих. І це підтверджують не тільки чиновники міста від освіти, а й батьки, які прагнуть віддати своїх дітей на навчання саме у цю школу.

Школа №18 традиційно набирає кожного року не менше п’яти перших класів і це в той час, коли окремі школи формують лише два-три класи. А все тому, що у школі викладають педагоги, які є справжніми фахівцями, які використовують у роботі новітні методики викладання та шукають підхід до кожної дитини.

Звісно, що успіх школи залежить не тільки від професійного колективу, а і від роботи директора. Директор школи №18 Дмитро Чміль є дійсно справжнім директором, справжнім менеджером, який робить усе для того, щоб школа була кращою у місті, щоб учні та вчителі мали належні умови для навчання та роботи, а також і дозвілля.

Як відзначив на урочистостях заступник міського голови з питань освіти Михайло Верес, 18 школа має один із найкращих у місті спортивних комплексів. Діти мають змогу якісно займатися спортом і не тільки фізично розвиватися, а й здобувати різні медалі та грамоти на спортивних змаганнях.

Школа може пишатися не тільки своїми юними спортсменами, а й учнями, які захоплюються вивченням різних предметів. Вони також не пасуть задніх і регулярно демонструють високий рівень знань на предметних олімпіадах.

На святковий концерт з нагоди подвійного свята завітали не тільки представники влади (голова обласної ради Олександр Сич, з нагоди свята подарував школі мультимедійний комплекс), а й інші гості. Зокрема, Козацька старшина, яка подарувала Дмитру Чмілю портрети гетьманів, польська делегація, яка приїхала привітати школу, з якою тісно підтримує дружні зв’язки, Прийшли на свято і вчителі, які викладали в школі, а зараз перебувають на пенсії, або працюють в інших установах.

І всі вітали директора школи Дмитра Чміля та весь педагогічний колектив зі святом. До речі, вчителі, які працюють у школі із першого дня відкриття, були нагороджені спеціальними грамотами від міського управління освіти.

В подарунок усі гості отримали чудовий концерт, який підготували вчителі школи. 

Леся, 08.10.2012 10:51



Вибір редакції

Найпопулярніші новини