У місті завершується підготовка шкіл до нового навчального року

Журналістам презентували капітально відремонтований актовий зал загальноосвітньої школи №25

            Івано-Франківськ готується до старту нового навчального року, а тому в закладах освіти тривають останні приготування. Як підсумовують освітяни - цього року у місті проведено значний обсяг робіт і чи не кожна із шкіл поповнилася так званими обновками.

            28 серпня, проводячи відкритий об’їзд навчальних закладів, місцевим ЗМІ продемонстрували і капітально відремонтований актовий зал загальноосвітньої школи №25.

            Голова постійної депутатської комісії з питань духовного відродження, науки, освіти, культури, молодіжної політики та спорту Оксана Савчук розповіла журналістам, що у 2012 році у бюджеті міста закладено кошти на проведення капітальних ремонтів ряду об’єктів освітньої галузі.

            Ремонт актового залу у ЗОШ №25 вже тривалий час стояв на порядку денному, адже ця школа обслуговує доволі великий житловий масив мікрорайону «Каскад» і зараз у ній навчається понад 900 учнів.

            Як говорить Гонтар Антоніна Федорівна, заступник директора школи, до цього часу актовий зал був у жалюгідному стані, - «Стіни та паркет були в дуже поганому стані, а крісла зовсім поламані. Завдяки проведеному ремонту, сьогодні зал є чистий, світлий та сучасний».

            На здійснення капітального ремонту актового залу з бюджету міста виділено 160 тис. грн. і 13 тис. грн. з фонду на виконання депутатських повноважень для придбання 52 стільців. Роботи здійснено належно та на високому рівні – здійснено побілку стін, відновлено паркет, замінено вікна й двері, налагоджено систему вентиляційних каналів, а закуплене нове освітлення стане його сучасною окрасою.

            У зв’язку із тим, що актовий зал ЗОШ №25 використовується не тільки у шкільних цілях, адже у ньому проводять чимало заходів і для всього житлового масиву - збори, зустрічі, виховні заходи, культурні вечори – сьогодні школа має чим похвалитися як перед гостями, так і своїми вихованцями.

Леся, 29.08.2012 09:51



Вибір редакції

Найпопулярніші новини