Сьогодні відлунали осанні дзвоники

Сьогодні в усіх школах Івано-Франківська відлунали останні дзвоники. Цей навчальний рік відрізняється від попередніх невеликою кількістю учнів одинадцятих класів (10 шкіл міста взагалі їх не мали).

Проте ті навчальні заклади, які мали випускників, зробили для них справжнє свято. Не виняток і школа №18, там цього року школу закінчило 36 одинадцятикласників.

«Наша школа ще ніколи не мала так мало випускників, але подивіться на них, які вони всі розумні, красиві, елегантні», — зазначив директор школи Дмитро Чміль.

Цього року школу із золотою медаллю закінчило четверо учнів одинадцятих класів. Також, як зауважив Дмитро Чміль, навчальний заклад прощається із своєю кращою ученицею Інною Бойків, яка є призером численних всеукраїнських та навіть міжнародних олімпіад та конкурсів.

Загалом, сьогодні учні 18 школи отримали понад 120 дипломів та відзнак за участь в олімпіадах, творчих та спортивних конкурсах, 30 вчителів отримали нагороди за підготовку школярів до них.

Традиційно першачки дарували незабудки випускникам, а випускники – своїм вчителям. А на останній свій урок випускники йшли через символічну арку із повітряних кульок, іграшок, колосків, квітів та рушників.

Краща учениця школи Інна Бойків отримує нагороди.

Ось такі вони одинадцятикласники.

Першачки дарували незабудки випускникам, а випускники - вчителям.


Леся, 27.05.2011 15:53



Вибір редакції

Найпопулярніші новини