В школах пролунали перші дзвоники

Цього року до шкіл Івано-Франківська пішло на навчання 2,5 тисячі першокласників. Значна частина із них, а саме: 145 – буде навчатися у школі №18, яка є й ще однією із найбільших шкіл міста.

Так, у школі №18 цього року навчатимуться у 49 класах 1375 учнів. Директор школи Дмитро Чміль та вчителі пишаються дітьми, які навчаються у школі. Вони є призерами і переможцями численних олімпіад та конкурсів. А всі випускники, а їх у школі минулого навчального року було 36, стали студентами вищих навчальних закладів.

Як зауважив Дмитро Чміль, школа повістю готова до нового навчального року. В класах, які цього потребували, замінені світильники та двері, зроблено ремонти, а головне – були замінені системи опалювання у середній та вищій школі, а це означає, що учні більше мерзнути не будуть, навіть, якщо на вулиці буде дуже холодно. Розпочато капітальний ремонт спортивного залу, і якщо вдасться довести все до ладу, каже Дмитро Чміль, то це буде найкраща спортивна база у цілому місті.

До речі, сьогодні Дмитро Чміль отримав багато нагород, зокрема, Ювілейну медаль з нагоди 20-річчя Незалежності від Президента України Віктора Януковича, орден 2 ступеня – Срібний козацький хрест від реєстрового козацтва та Відзнаку міського голови «Міць і гордість міста».


Леся, 01.09.2011 15:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини