На кандидатів від Об’єднаної опозиції чинять тиск

В п’ятницю на сесії Івано-Франківської обласної ради була оприлюднена інформація про те, що на кандидатів від Об’єднаної опозиції чиниться тиск, їх намагаються вибити із передвиборчої гонки. Зокрема, проти кандидата від Об’єднаної опозиції Анатолія Диріва уже надійшло більше 20 заяв до суду.

Проте чиниться тис ще на одного кандидата від Об’єднаної опозиції, який іде до Ради по 88 одномандатному округу Олександра Левицького.

Про те, що на нього подали до суду, він повідомив на сесії обласної ради. Зокрема, голова Коломийської РДА звинувачує Олександра Левицького в тому, що 13 липня цього року він в прямому ефірі, що проходив на НТК, оприлюднив неправдиву інформацію, цим самим завдав шкоди діловій репутації РДА.

Олександр Левицький каже, що інформація, яку він оприлюднив правдива і готовий довести це в суді (5 жовтня). Зокрема, під час ефіру він говорив про борги працівникам бюджетної сфери (медикам і лікарям), про те, що медична галузь руйнується, сільська медицина залишена напризволяще, а також звинуватив владу в тому, що вона незаконно отримує кошти від платників податків. Всі його слова, каже кандидат в народні депутати, можна довести, і доказова база буде ним надана в суді.


Леся, 01.10.2012 13:23



Вибір редакції

Найпопулярніші новини