Соратники Юлії Тимошенко відвідають її у вівторок

Прес-служба партії "Батьківщина" повідомляє, що соратники Юлії Тимошенко планують відвідати її у вівторок і звинувачують пенітенціарну службу у порушенні законодавства та у маніпулятивних заявах щодо лідера опозиції.
 
Про це йдеться у заяві прес-служби партії "Батьківщина".
           
"Звертаємо увагу на відверто брехливу заяву пенітенціарної служби, яка цинічно вводить громадськість в оману і стверджує, що людям, які тимчасово позбавлені волі, заборонені зустрічі у медичних установах. Підкреслюємо, що така заява є маніпуляцією, оскільки у законодавстві немає обмежень з цього приводу, тому теза про "призупинення побачень" є лише фантазією, навіяною з Банкової", - йдеться у заяві.
 
У прес-службі наголошують, що "для пенітенціарної служби і режиму Януковича є одна людина, для якої вони постійно щось роблять "у винятковому порядку" - це лідер опозиції Юлія Тимошенко. Спочатку "у винятковому порядку", не маючи на це жодних підстав, влада заарештувала Юлію Тимошенко, потім бездоказово засудила, тепер, також "у винятковому порядку", позбавляє інших прав".
 
"Ми обурені тим, що тривалість побачень в країні тепер визначають тюремники, а не норми законодавства. Для всіх законом встановлено чотири години короткострокових побачень на місяць. Лише для Юлії Тимошенко пенітенціарна служба чомусь, в порядку виключення, встановлює півтори години", - зазначає прес-служба.
 
В партії "Батьківщина" також повідомляють, що соратники Юлії Тимошенко - Олександр Турчинов, Арсеній Яценюк та Григорій Немиря - у вівторок "обов’язково відвідають Юлію Тимошенко" та нагадують, що "останнє короткострокове побачення відбулося 11 серпня, коли екс-прем’єр-міністр зустрілася з колишнім головою представництва Євросоюзу в Україні Жозе Мануелем Пінту Тейшейрою і вимушена була використати свою квоту короткострокових побачень на місяць".
Леся, 01.10.2012 11:43



Вибір редакції

Найпопулярніші новини