Вибори 2012 року будуть найнечеснішими виборами за всю історію України — Дерев’янко

Юрій Дерев’янко переконаний, що вибори 2012 року будуть найнечеснішими виборами за всю історію України.

Кандидат в народні депутати України по мажоритарному округу №87 Юрій Дерев’янко на прес-конференції в Івано-Франківську повідомив представників ЗМІ про брудні технології, які використовує влада, а зокрема дискредитацію Об’єднаної опозиції та його як політика через розповсюдження неправдивих листівок.

«Партія регіонів має намір остаточно узурпувати владу і піде на все, аби виграти ці вибори», - переконаний Юрій Дерев’янко

Він вважає, що особливу увагу влада приділяє саме мажоритарним округам, оскільки доля виборів 2012 року вирішуватиметься саме на таких округах.

Кандидат в народні депутати повідомив про непричетність свого виборчого штабу до виготовлення та розповсюдження агітаційних листівок від імені Юлії Тимошенко.

На сьогоднішній день, за словами Юрія Дерев’янка є десяток схожих листівок, стотисячним накладом, їх розповсюдження почалося ще з січня цього року.

Вони були розповсюджені в Надвірняньському, Богородчанському, Рожнятівському, Долинському та Коломийському районах. Також такі листівки бачили в Яремчанській та Болехівській міських радах.

Загалом, як зазначає кандидат, таких листівок з початку року було більше мільйона.

«На це витрачаються шалені кошти. Тільки владі під силу фінансувати такий масштабний проект», - впевнений Юрій Дерев’янко.

«Ні я, ні мій виборчий штаб не є причетними до виготовлення та розповсюдження цих неправдивих листівок. Це системна цілеспрямована робота влади з дискредитації Об’єднаної опозиції та мене як політика. Мета цих листівок очевидна – спровокувати взаємопоборювання всередині опозиційного табору, вплинути на думку виборців та посіяти зневіру серед людей», - переконаний кандидат.

Дерев’янко наголосив, що його передвиборчий штаб розповсюджує всю агітаційну продукцію публічно, а не анонімно, як це було зроблено.

За словами кандидата в народні депутати, після кожної хвилі таких листівок, він як депутат обласної ради подавав заяви до правоохоронних органів з вимогою провести відповідне розслідування. У відповідь Юрій Дерев’янко отримував тільки формальні відписки

«Спочатку повідомляли про те, що не виявили фактів розповсюдження листівок, а потім, що не вбачають у цьому порушення законодавства», - розповідає Юрій Дерев’янко

Він переконаний, що це є ще одним переконливим свідченням того, що за поширенням неправдивих листівок стоїть влада.

Наостанок кандидат в народні депутати по мажоритарному округу №87 заявив, що на його думку, ці вибори є, мабуть останнім шансом опозиційних сил змінити ситуацію в країні і закликав виборців «не вестися і не реагувати на провокації влади».

Леся, 18.09.2012 14:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини