Технологія «завозу» виборців на округи працює не тільки в Бурштині, а і по всій Україні — Шлемко

В Бурштин, напередодні виборів, приїхало 300 «робочих».

Припускають, що це люди з Cхідної України. Багато хто вважає, що насправді ці люди з’явилися тут, щоб змінити хід виборів.

«Це відбувається не тільки в Бурштині, цей процес міграції йде практично по всій Україні. Ці люди будуть мігрувати. Візьмуть десяток автобусів, зареєструють в різних місцях, їм дадуть команду не виявляти та не фіксувати порушень, а ще дадуть прізвище, і вони будуть голосувати. І концентруються такі люди там, де потрібно щоб пройшов «свій» кандидат», - переконаний керівник обласного штабу Об’єднаної опозиції, народний депутат  Дмитро Шлемко.

До речі, представник Партії регіонів у ЦВК Владислав Забарський заявив про факти аномальної міграції в деяких виборчих округах. На думку Дмитра Шлемка, зроблено це тому що в Партії регіонів або розуміють, що такі міграції можуть вплинути на їхні результати при голосуванні, або, нібито, хочуть попередити, щоб потім не було проблем.

Щоб попередити можливість впливу на результати голосування за допомогою відкріпних талонів, ЦВК має звернутися до парламентарів, щоб внести зміни у Закон про державний реєстр, вважає Дмитро Шлемко.

Леся, 17.09.2012 13:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини